***) Onthaasten in Sneek

De laatste dagen waren een beetje druk, omdat er van alles moest gebeuren (gesprekken met dokters, familie etc.). Eerst waren we 2 dagen bij Lieuwe, waar we ook onze kleding konden wassen. Nu hebben we ook weer Internet, maar het is niet al te snel. Eerst kregen we de dongel niet geïnstalleerd, en ook in de winkel wisten ze eerst geen raad. Uiteindelijk bleek, dat er ergens bij het inpakken fouten zijn gemaakt, zodat bij een hele levering de sticks en codes niet overeen komen.
Daarna gingen we naar Sneek, waar we op een leuke camping bij de Jachthaven staan. Eerst hadden we bijna de hele camping voor ons alleen, maar de dag voor hemevaart begon het behoorlijk vol te lopen. Maar ook dat is grappig, als je bijvoorbeeld meeluisterd, wat 2 dames elkaar over douche en föhn heen te vertellen hebben. Zo had zich de ene al helemaal onder de douche geïnstalleerd, toen ze erachter kwam, dat je muntjes nodig hebt, waarvoor je naar de receptie moet.
Sneek is best wel leuk en de omgeving is ook mooi. We bezochten het modelspoormuseum, waar je van alles over spoorwegen, van de eerste stoomlocomotieven over prachtige treinen zoals de Oriëntexpress tot  ICE en Thalys kunt bewonderen. Er zijn ook liefdevol gemaakte landschappen, waardoor je treintjes kunt laten rijden.
Hier in Sneek kun je het best een tijdje volhouden. Maar wij hopen toch, volgende week weer een stukje verder te kunnen trekken, ook om weer wat grip op de chaos in de tent te krijgen.

Advertisements
Kategorien: 2011 - Radtour | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: